Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2009

AΠΟΦΟΙΤΟΙ Σ.Τ.Ε.Φ.

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ Σ.Τ.Ε.Φ.


ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ 4ο ΕΤΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ


ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧ.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧ.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧ.

ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ H/YΟ ΚΥΚΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ Α.Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ E.C.T.S   
 (   European    Credit   Transfer   System )ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 5 ΕΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ !!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ EUROSTUDIES τηλ 2108050650Περιορισμένος αριθμός θέσεων ο οποίος θα καλύπτεται μετά από αξιολόγηση σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία.

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!

[Α’Τμήμα Δ.Σ.- Αρ. 70/ 28-11-08] Αγγλόφωνα Τμήματα Σχολών Ιατρικής και Οδοντιατρικής μετά την ένταξη της χώρας όπου εδρεύουν στην Ε.Ε.
Ο κ. Αθανασίου, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ΔΟΑΤΑΠ και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του κλάδου Οδοντιατρικής, εισάγει προς συζήτηση την απόφαση του Δ.Σ. ΔΙ.Κ.ΑΤ.Σ.Α. 358/7-11-1997, σύμφωνα με την οποία τα Τμήματα Ιατρικής και Οδοντιατρικής χωρών εκτός της Ε.Ε. τα οποία ως γλώσσα διδασκαλίας έχουν γλώσσα ξένη προς την επίσημη γλώσσα της χώρας όπου λειτουργούν, δεν αναγνωρίζονται ως ισότιμα προς τις αντίστοιχες Σχολές των ελληνικών ΑΕΙ, για όσους έχουν εγγραφεί μετά την 7-11-1997. Ο κ. Αθανασίου και η κα Μήτση, αναπληρωματικό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του κλάδου Ιατρικής, εισηγούνται την άρση της παραπάνω απόφασης για τους εγγραφέντες στα Τμήματα αυτά μετά την ένταξη της χώρας όπου εδρεύουν στην Ε.Ε.. Η αιτιολογία βασίζεται στο γεγονός ότι το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης χορηγεί άδεια ασκήσεως του ιατρικού ή οδοντιατρικού επαγγέλματος στις κατηγορίες των ως άνω πτυχιούχων. Κατά συνέπεια σύμφωνα με την άποψη του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης οι ως άνω απόφοιτοι κατέχουν πλήρως τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα και δεξιότητες για την άσκηση των σχετικών επαγγελμάτων υγείας. Τα μέλη του Δ.Σ. συμφωνούν με την εισήγηση του κου Αθανασίου και της κας Μήτση και αποφασίζουν σχετικά.


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ EUROSTUDIES ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ  ΣΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ!!!!

2108050650

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ -

Συνεχίζεται η διαδικασία κατάθεσης δικαιολογητικών των υποψηφίων για σπουδές στα Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας.

Υπενθυμίζουμε ότι πρώτη περίοδος αιτήσεων μέσω UCAS ξεκίνησε την 01-09-2009 και θα συνεχιστεί έως και 15-01-2010.

 Όσοι καταθέσουν αιτήσεις στην πρώτη περίοδο τα πανεπιστήμια δεσμεύονται ότι θα ελέγξουν τα δικαιολογητικά του υποψηφίου λεπτομερώς.

Μετά τις 15-01-2010 ακολουθεί η δεύτερη περίοδος ( UCAS EXTRA ) στην οποία μπορούν να καταθέσουν αίτηση προς τα πανεπιστήμια όσοι δεν είχαν καταθέσει κατά την πρώτη περίοδο αλλά και αυτοί που δυστυχώς είχαν απορριφθεί από τα πανεπιστήμια κατά την πρώτη περίοδο.

Στα EUROSTUDIES αναλαμβάνουμε την όλη διαδικασία προώθησης των αιτήσεων για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές προς τα πανεπιστήμια επισήμως καθώς είμαστε από τα λίγα κέντρα στην Ελλάδα με κωδικό UCAS και αναγνωρισμένα από το Βρετανικό Συμβούλιο.

Στα EUROSTUDIES λειτουργούν προγράμματα προετοιμασίας για όλες τις κατευθύνσεις ( FOUNDATION COURSES ) τα οποία γίνονται αποδεκτά από όλα τα Πανεπιστήμια της Βρετανίας.

Το EUROSTUDIES στο Μαρούσι Αττικής και το MIV Eurostudies στον Βόλο θα τα βρείτε στην λίστα του Βρετανικού Συμβουλίου.

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2009

ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ -ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ


Οι υποψήφιοι φοιτητές των σχολών όπου προβλέπονται εισαγωγικές εξετάσεις ( Prova di Ammissione ) θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή του Πανεπιστημίου

Το Eurostudies και οι συνεργάτες του ενημερώνονται συνεχώς για τις όποιες αλλαγές προκύπτουν καθώς και για τις βάσεις των Πανεπιστημίων .

Δεν είναι τυχαίο που σπουδαστές άλλων επίσημων κέντρων μας πλησιάζουν για να τους υποδείξουμε την πόλη στην οποία θα πάμε για τις εισαγωγικές εξετάσεις τους μαθητές μας.

Εμείς δεν σας αφήνουμε στην τύχη σας.


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Τα προγράμματα προετοιμασίας για τα Βουλγαρικά και Ρουμανικά Α.Ε.Ι θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 12 - 10 - 2009 στις 10:00 το πρωί
Η ενημέρωση των γονέων θα γίνει την Παρασκευή 16 - 10 - 2009 στις 19:30

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ


ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤO


Η διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό είναι απόλυτα εξειδικευμένοι στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων
γιατί...

...ΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ !!!
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ !!!

υπογράψτε σήμερα συμβόλαιο


επιτυχίας ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΕΣ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ - ΝΟΜΙΚΕΣ

100 %

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - Έναρξη προγραμμάτων

Στις 07 - 10 - 2009 ξεκινούν τα προγράμματα προετοιμασίας για τα ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ και αφορούν τις σχολές ΙΑΤΡΙΚΕΣ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ Για τις ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ - ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ τα προγράμματα ξεκινούν στις 08-10-2009 Για τις ΝΟΜΙΚΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ κ.α. τα προγράμματα ξεκινούν επίσης στις 08-10-2009 Η ενημέρωση των γονέων θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 - 10 - 2009 στις 11:00 το πρωί Σγούρος Σωτήρης Διεύθυνση Σπουδών

ΙΑΤΡΙΚΕΣ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ και της ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ANAΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ ( Α'ΤΜΗΜΑ Δ.Σ. - Αρ.70/28-11-2008)
ΑΜΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΜΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΟΦΩΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Το Eurostudies οχι απλά σας προετοιμάζει σωστά για τις πανεπιστημιακές σπουδές αλλά σας εξασφαλίζει την εγγραφή σας στο πρώτο έτος σπουδών.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ
Τα άλλα κέντρα .....ιατρική ...δεν πέρασες και θα πας βιολογικό ή φαρμακευτική...και μετά θα κάνεις...Corso libero ...και μετά θα ξαναδώσεις εξετάσεις... και μετά αν δεν περάσεις...έχει ο θεός. ΕΜΕΙΣ = ΕΠΙΤΥΧΙΑ = ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ = ΕΓΓΥΗΣΗ
και ολα αυτά γιατί...
... ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ !!!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!

ΕΔΩ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ !!!!
ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ !!!!
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ! ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2108050650 ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ - ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕ...ΦΟΙΤΗΤΗΣΥΠΟΨΗΦΙΟΣ www.eurostudies.gr

ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!
Υπάρχουν διάφοροι που ανακοινώνουν επίσημες συνεργασίες με διάφορα Πανεπιστήμια της Ιταλίας , ότι δήθεν τα εκπροσωπούν και κάνουν τα προγράμματά τους στην Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται η παρουσία του Φοιτητή στην Ιταλία.
ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΞ'ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ και ιδιαίτερα σε πολύ υψηλού επιπέδου σχολές όπως η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ !!!
Οι φοιτητές αυτοί θα συναντήσουν σοβαρό πρόβλημα στην φοιτητική τους πορεία σε σημαντικά μαθήματα.
Τα Πανεπιστημιακά αυτά ιδρύματα σχολιάζουν αρνητικά την φοίτηση χωρίς παρουσία με αποτέλεσμα οι φοιτητές να μην μπορούν να περνούν τα μαθήματα.
Φροντιστηριακά Βοηθητικά Μαθήματα ΠΟΤΕ δεν μπορούν να καλύψουν την ποιότητα και τις γνώσεις που αποκτά κάποιος με την φοίτησή του στο Πανεπιστήμιο.
Συνέπεια τούτου είναι τα πτυχία πολύ γνωστών Ιταλικών Πανεπιστημίων να αντιμετωπίζουν πρόβλημα ως προς την ακαδημαϊκή τους αναγνώριση.
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ !!!
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2108050650